Månadens medlem

Stort grattis till Anders Norman som är MÅNADENS MEDLEM!!
 

Anders resultat talar för sig självt. På kort tid har han lyckas göra stora förändringar till det bättre. Vågen, måtten och styrkan går spikrakt åt det positiva. Men det som utmärker Anders denna månad är hans hängivenhet och vilja att förändra något mer än bara träningen. Han har viljan att själv ta reda på information kring kost och hälsa. Det  märks under varje pass då det uppstår diskussioner kring kost och hälsa som skulle kunna hålla på i all evighet.

Inte nog med att Anders ständigt levererar bra på träningspassen, han tar också hand om sig själv de resterande 23 timmarna om dygnet. Han är alltid glad och trevlig och sprider bra energi till oss som jobbar på Uppsala Träningsstudio samt till andra medlemmar.

Grattis Anders - du förtjänar månadens Guld-Kettlebell!
 

Etiketter: månadens medlem

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln