PT I GRUPP 60+

Hos oss finns möjligheten att vara med i en unik PT grupp för dig som är 60+ och vill komma igång med din träning på allvar. Vi går igenom det du behöver veta och lär dig allt från rörlighetsträning till styrka och balans. Alla nödvändiga delar för att du ska kunna röra dig så bra som möjligt och undvika att ha ont.

Är du trött på att inte hänga med i tempot på träningspassen? Får du stå och titta på för att övningarna är för svåra? Känner du dig stelare och stelare för varje dag som går? Det är precis de här sakerna vi har tänkt på när vi startat den här gruppen för dig. Vi individanpassar träningspassen så att de är genomförbara och utmanande för alla deltagare. För nu är det dags för dig att ta hand om dig själv!

Vår PT grupp 60+ består av 3 saker:

1. Effektiv träning – Roliga pass som tränar upp din styrka, rörlighet och balans, i ett genomförbart tempo.

2. Coachning från erfarna tränare – Vi är utbildade och har erfarenheten av att träna med seniorer. Vi anpassar träningen utefter dina förutsättningar och ger dig en trevlig upplevelse.

3. Gemenskap – Bli en del av ett härligt gäng! Peppa varandra och ta en kaffe ihop i studion efteråt.

Är du redo att ta steget till en bättre hälsa? Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi via mejl eller telefon med mer information. 

KONTAKTA OSS