WORKSHOP / EVENT

10 maj 2018

Vi på Uppsala Träningsstudio älskar att ”nörda” in oss i specifika områden och gör allt för att din upplevelse hos oss ska bli något alldeles speciellt. Därför tycker vi att det är extra roligt att anordna workshops och events där vi går in på djupet i ett visst ämne, ett visst redskap eller en viss träningstyp.

En workshop eller ett event hos oss kan vara allt från en träningsdag till att vi håller i någon av våra populära kurser, som tex 21-dagars kickstart eller löpargruppen.

Att delta på någon av våra workshops eller events är ett sätt för dig att testa på vår träning och känna på stämningen i studion –  utan att binda upp dig på några längre medlemskap.

Nedan lägger vi upp alla aktuella workshops och events och vi uppdaterar sidan kontinuerligt för att du ska hålla dig up-to-date med allt som händer! Om du har några som helst funderingar eller vill veta mer om ett specifikt event, tveka inte att kontakta oss på info@uppsalatraningsstudio.se

PT I GRUPP

Går du till gymmet och utför samma rutin, går på samma gruppträningsklass vecka efter vecka, dag efter dag? Har du helt enkelt fått nog av att spendera lång tid på konditionscykeln och det tradiga löpbandet? Är du trött på att spendera många timmar på gymmet – utan att få märkbara resultat? Om detta stämmer in på dig så kommer vår PT gruppträning att passa perfekt!

Uppsala Träningsstudios gruppträning är designad för att du ska komma i den form som du alltid har velat ha! Vi gör det genom en variation av styrketräning, rörlighetsträning och konditionsträning, för att dra upp din förbränning och ge dina muskler en riktig genomkörare!

I vår PT grupp tränar du tillsammans med högst 8 andra och vi lovar att du kommer att få uppleva glädje, en mix av fettförbränning och styrka som kommer att hjälpa dig komma i form snabbt! Vårt grupp-upplägg är designat för att hjälpa dig oavsett vart du befinner dig i din träning, oavsett ålder, kön eller hur många kilon du vill gå ner.

I vår PT grupp får du:

 • Ett introduktionstillfälle där vi tar dina kroppsmått, mäter din rörlighet och går igenom teknik i basövningarna – detta för att du ska känna dig bekväm och redo inför ditt första träningspass.
 • Fokuserad uppvärmning som hjälper dig att förbereda kroppen inför tyngre belastning och för att göra dig rörligare och undvika skador.
 • En boostad metabolism vilket hjälper dig att minska din fettmassa.
 • Ökad muskelmassa som hjälper dig att få den där tonade looken.
 • Ökad funktionell styrka som kommer att hjälpa dig och underlätta ditt dagliga liv.
 • Roliga, motiverande och intensiva träningspass som hjälper dig att komma i form snabbt och effektivt!
 • Professionell coachning från Uppsala Träningsstudios högutbildade och erfarna tränare.
 • Guidning och motivation som hjälper dig att hålla dig på rätt spår, och ser till att du lämnar studion med inspiration och en härlig känsla i kroppen.
 • Ett tak på max 9 personer per pass för att säkerställa en hög standard och möjligheten till coachning för varje enskild individ.

Våra glädjefyllda och intensiva träningspass är något som du inte har testat förut. Vår unika kombination mellan fettförbränning, personligt bemötande vårt öga för detaljer kommer att kicka igång din motivation och din metabolism, vilket kommer att göra att du får ut maximalt av din tid hos oss.

Med alla fördelar som vårt grupp-upplägg har att erbjuda, finns det ingen tid att spilla! För att få veta mer om vårt grymma program, sätt av en minut för att fylla i vårt konsultationsformulär längre ner på sidan. När du har gjort detta kommer du att bli kontaktad utav en av våra coacher. Men tänk inte för länge, våra grupper fylls upp snabbt!

PT-DUO / PT-TRIO

Vi vet att du vill gå ner i vikt, bli mer hälsosam och fortsätta göra sådant som du älskar, men dina träningspass känns inte lika effektiva som de en gång var.

Du vet att du kan pusha dig själv, men det känns som du inte längre har någon inspiration och du har ingen lust att skada dig genom att testa någon galen träningstrend. Du vill bara ha ett effektivt träningsprogram som ger dig de resultat som du eftersträvar och samtidigt hjälper dig att bli den bästa versionen av dig.

Om du känner igen dig i den här beskrivningen har du antagligen funderat på personlig träning. Men du kanske inte har tagit steget eftersom du inte behöver lära dig allt från grunden – du behöver bara få ett välplanerat och effektivt program!

Vi på Uppsala Träningsstudio förstår! Du behöver någon som sätter ihop ett GRYMT program och någon som ser till att du utför din träning på ett säkert och effektivt sätt.

Om du är van att träna kanske du inte behöver individuell personlig träning, om du inte har några specifika problem. Precis som du går till en frisör för att fixa håret, och en revisor för att ta hjälp med din deklaration, behöver du också en tränare som kan designa, coacha och ständigt utvärdera och uppgradera dina träningsprogram.

Allt detta är anledningen till att vi har skapat semi-privat träning med riktigt effektiv programmering, för att kunna ge dig det individualiserade som du får vid individuell PT, samtidigt som du får glädjen och energin av att träna i grupp och tillsammans med andra.

Det här är vad du får:

 • Träning 2–1 (2 deltagare – 1 tränare) eller 3–1 (3 deltagare – 1 tränare) i ett roligt, motiverande upplägg.
 • Träningsprogram anpassade specifikt efter gruppen/duon som utvärderas och utvecklas var 4:e vecka.
 • Stöd och support inne på gymmet och utanför gymmet.
 • Kosttips för att du ska kunna tappa de där extra kilona en gång för alla.
 • En screening där vi mäter allt från rörlighet till styrka och kroppsmått – allt för att vi ska kunna skapa ett program speciellt framtaget för dig/er.
 • Fokuserade uppvärmningar för att förbereda kroppen för tyngre belastning och för att göra dig rörligare och hålla kroppen skadefri.
 • Utmanande och kontrollerad styrketräning för att hjälpa dig bränna fett, bygga muskler och tona kroppen.
 • Konditionsträning för att öka din förbränning på ett säkert, effektivt sätt.
 • Stöd och coachning genom hela programmet för att du ska hålla dig i linje med dina målsättningar och vanor.

Om du vill sluta stå och stampa, och sluta känna dig uttråkad i din träning och äntligen känna att du har ett program som är utmanande, effektivt och designat specifikt för dig/er – tveka inte att fylla i dina uppgifter genom att klicka på ”boka kostnadsfri konsultation” längst ner på den här sidan, för att bli kontaktad utav en av våra coacher.

PT INDIVIDUELL

Låter det här bekant? Du vill gå ner några kilo och äntligen slippa ha ont i kroppen, bli starkare och få mer energi. Men du är samtidigt tveksam till att börja på gymmet själv och risker att göra fel eller dra på dig någon skada.

Du vet att du borde påbörja ett träningsprogram, men har svårt att fullfölja, och av någon anledning slutar det alltid med att resultaten uteblir.

Vi på Uppsala Träningsstudio har erfarenheten och förstår vad du går igenom. Och precis som du, har också vi varit tvungna att ta oss igenom hinder i vår träning.

Vi har behövt planera noga för att få in vår träning i vår vardag, vi har tagit oss igenom skador och tider av låg motivation. Vi är egentligen inte annorlunda, vi behöver kämpa precis lika mycket som du.

Även vi kan tycka att stora gym känns obekväma, överbefolkade, läskiga och skitiga. Och ibland känns det som det handlar mer om träningskläder än själva träningen.

Men vi är inte ett vanligt gym. Hos oss kan du känna dig bekväm och ta del av vår härliga känsla och vår träningsfamilj. Alla som kommer till oss gör det av samma anledning – att må bättre, bli piggare, starkare och bygga en hälsosammare rutin. Och vi har ett välutbildat team av coacher som förstår dig och kan hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig.

Om du har testat andra gym och andra träningsprogram, men misslyckats, så är det inte ditt fel. Du har bara inte fått ett program som är designat specifikt för dig, där du befinner dig just nu.

När du blir medlem hos Uppsala Träningsstudio och startar ett program hos oss kommer du genast att uppleva skillnaden. Här är vad du kan förvänta dig om du skickar en intresseanmälan idag:

 1. Vi kommer att kontakta dig för att få möjligheten att veta mer om dig, vart du befinner dig just nu samt vad dina målsättningar är.
 2. Om du känner under samtalet att vi kan vara en bra matchning kommer vi att boka in ett personligt möte på studion, där du får träffa en av våra coacher och dyka ännu djupare in i dina målsättningar och vad du vill ha ut av din träning hos oss.
 3. Om du väljer att börja träna hos oss kommer vi att ta dig igenom en screening där vi mäter allt från rörlighet till styrka och kroppsmått – allt för att vi ska kunna skapa ett program speciellt framtaget för dig.
 4. Vi kommer att designa och coacha dig igenom vårt individanpassade program, som hjälper dig att öka din fettförbränning, ökar din styrka, rörlighet och ger dig massor av energi att lägga på din familj, vänner och sådant som betyder mycket i ditt liv.

Om du vill gå från osäkerheten av vad du ska göra i ett vanligt gym till att känna dig stark, självsäker och slippa känna dig ohälsosam – tveka inte att fylla i dina uppgifter genom att klicka på ”boka kostnadsfri konsultation” längst ner på den här sidan, för att bli kontaktad utav en av våra coacher.

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation