WORKSHOP / EVENT

FÅ INSPIRATION, KOM IGÅNG OCH FÖRDJUPA DIG I ETT VISST ÄMNE

En workshop är en möjlighet för dig att fördjupa dig i ett visst tema eller fokus – allt ifrån kettlebellträning till rörlighet och kost. På den här sidan kan du läsa mer om aktuella workshops tillsammans med roliga events som vi anordnar på Uppsala Träningsstudio.

Vi på Uppsala Träningsstudio älskar att ”nörda” in oss i specifika områden och gör allt för att din upplevelse hos oss ska bli något alldeles speciellt. Därför tycker vi att det är extra roligt att anordna workshops och events där vi går in på djupet i ett visst ämne, ett visst redskap eller en viss träningstyp.

En workshop eller ett event hos oss kan vara allt från en träningsdag till att vi håller i någon av våra populära kurser, som tex 21-dagars kickstart eller löpargruppen.

Att delta på någon av våra workshops eller events är ett sätt för dig att testa på vår träning och känna på stämningen i studion –  utan att binda upp dig på några längre medlemskap.

Nedan lägger vi upp alla aktuella workshops och events och vi uppdaterar sidan kontinuerligt för att du ska hålla dig up-to-date med allt som händer! Om du har några som helst funderingar eller vill veta mer om ett specifikt event, tveka inte att kontakta oss på info@uppsalatraningsstudio.se

 

NYHET! PT SMALL GROUP – EFTER GRAVIDITET

Vi har skapat en PT small group med fokus på träning efter graviditet som inte liknar något annat du testat. Och det kommer att fungera för dig. Det handlar inte om några snabba lösningar – för det funkar inte (och kanske gör de mer skada än nytta för in kropp). Det handlar om säker, effektiv träning som kommer att anpassas efter dina förutsättningar och din nivå.

Du kommer att få det bästa av två världar – träna med en erfaren PT, samtidigt som du tränar tillsammans med andra, i en liten grupp med max 4 personer.

Vart: Uppsala träningsstudio, Östra Ågatan 53.

När: Onsdagar klockan 10.00.

Pris: 1466 kr/månad under 3 månader (366 kr/pass).

Start: Onsdag 24:e oktober (from 24/10-16/1, uppehåll vecka 52.)

Du kan läsa mer om gruppen samt göra din anmälan via länken nedan.

 

LÄS MER OM VÅR PT SMALL GROUP EFTER GRAVIDITET

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation