WORKSHOP / EVENT

FÅ INSPIRATION, KOM IGÅNG OCH FÖRDJUPA DIG I ETT VISST ÄMNE

En workshop är en möjlighet för dig att fördjupa dig i ett visst tema eller fokus – allt ifrån kettlebellträning till rörlighet och kost. På den här sidan kan du läsa mer om aktuella workshops tillsammans med roliga events som vi anordnar på Uppsala Träningsstudio.

Vi på Uppsala Träningsstudio älskar att ”nörda” in oss i specifika områden och gör allt för att din upplevelse hos oss ska bli något alldeles speciellt. Därför tycker vi att det är extra roligt att anordna workshops och events där vi går in på djupet i ett visst ämne, ett visst redskap eller en viss träningstyp.

En workshop eller ett event hos oss kan vara allt från en träningsdag till att vi håller i någon av våra populära kurser, som tex 21-dagars kickstart eller löpargruppen.

Att delta på någon av våra workshops eller events är ett sätt för dig att testa på vår träning och känna på stämningen i studion –  utan att binda upp dig på några längre medlemskap.

Nedan lägger vi upp alla aktuella workshops och events och vi uppdaterar sidan kontinuerligt för att du ska hålla dig up-to-date med allt som händer! Om du har några som helst funderingar eller vill veta mer om ett specifikt event, tveka inte att kontakta oss på info@uppsalatraningsstudio.se

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation