Träning i Uppsala

Läs om våra träningstyper

PT INDIVIDUELL

Få coachningen, stödet och expertisen som du behöver genom individuell personlig träning. Perfekt om du behöver komma igång med en bra träningsrutin, vill få ännu mer individuellt fokus eller önskar att träna i en privat miljö tillsammans med din tränare/coach.

Läs mer om PT INDIVIDUELL

PT-DUO / PT-TRIO

Den semi-privata träningen hos Uppsala Träningsstudio kombinerar det personliga som du får vid individuell PT med det roliga som du också får av att träna tillsammans med andra.

Läs mer om PT-DUO / PT-TRIO

PT I GRUPP

Vår fartfyllda och roliga PT grupp kommer säkerligen inte vara likt något annat som du har testat förut. Vår unika kombination av coachning, fettförbränning, styrka, rörlighet och personliga touch kommer att boosta din motivation och din metabolism, och tillåta dig att få ut maximalt av din träningsupplevelse hos oss.

Läs mer om PT I GRUPP

WORKSHOP / EVENT

En workshop är en möjlighet för dig att fördjupa dig i ett visst tema eller fokus – allt ifrån kettlebellträning till rörlighet och kost. På den här sidan kan du läsa mer om aktuella workshops tillsammans med roliga events som vi anordnar på Uppsala Träningsstudio.

Läs mer om WORKSHOP / EVENT

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation