MAGNUS HJERPE

Magnus Hjerpe

Träning har alltid varit en del an Magnus liv så länge han kan minnas. Han är en tidigare tennisspelare och en flitig ”gymmare” som bestämde sig för att bli personlig tränare. Mycket av detta tack vare hans passion att inspirera och motivera människor att bli den bästa versionen av dem själva och upptäcka sin sanna potential.

Magnus träningspass består av lika stora delar funktionella, grundläggande rörelser, motiverande pepp och roliga träningspass som gör upplevelsen både njutbar och effektiv.

Ta din träning till en ny nivå med Magnus expertis och coachning.

Ett urval av Magnus utbildningar:

  • Eleiko Lic. Personlig Tränare
  • Cert. Seniortränare
  • Kettlebell Trainer
  • Dipl. Massör
  • Korrektiv tränare
  • Vidareutbildning inom bland annat TRX, RIP trainer, Slam balls med mera.

Kontakt: magnus@uppsalatraningsstudio.se

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation