KOSTRÅDGIVNING

GÅ NER I VIKT, BLI PIGGARE OCH SKAPA EN HÄLSOSAM RUTIN

Genom guidning, förståelse och stöd från våra välutbildade coacher kommer du inte bara få hjälp att nå din målvikt, du kommer också lära dig att hälsosam mat inte behöver vara krångligt.

Har du någon gång hört frasen ”du är vad du äter”?

Hur mycket vi än vill undvika denna så är det ändå sant. Om du vill gå ner i vikt och minska din fettprocent måste du förändra din kost. Det går inte att träna bort extrakilon och du kommer inte att nå de resultat som du eftersträvar innan du kollar ordentligt på vad du stoppar i munnen. Och det viktigaste vi på Uppsala Träningsstudio kan lära dig är att äta rätt.

Vi står för enkelhet, och grunden till en bra kosthållning (och därmed snabbare resultat) ligger i kombinationen av fett, kolhydrater och protein. Dessa kommer att säkerställa att du får i dig bra näring samtidigt som de förbättrar återhämtningen från dina träningspass och ger dig optimalt med energi.

Är du redo att bli mer hälsosam och gå ner i vikt på köpet?

Klicka på ”boka kostnadsfri konsultation” längst ner på sidan, så återkommer vi till dig inom kort.

Vad våra kunder säger om oss

Jag vill verkligen med eftertryck rekommendera Uppsala Träningsstudio för andra – du kommer till en avspänd atmosfär med ett alltid lika bussigt och sympatiskt bemötande. Sofia, Tobias och Magnus är alla professionella och har stor kunskap i sina yrkesroller, dem bryr sig verkligen om sina klienter och är engagerade. Detta sätter jag ett mycket stort värde på! Allt ramas in av en gemytlig och alltid lika välstädad träningslokal

Anders

Jag är förvånad över hur bra det har gått med kosten, träningstiderna och att pussla ihop familjelivet. Jag är nu starkare, piggare och träningen har blivit rolig. Träningen är numera någonting som jag längtar till. Och har du inte testat Uppsala Träningsstudio – Gör det, det är roligt och varierande.

Lisa

SKA VI KÖRA IGÅNG?

Boka kostnadsfri konsultation