PT duo i Uppsala

  

Kanske kan du pusha dig själv, men har inte längre någon inspiration eller motivation. Eller så vill du dela dina träningstimmar med en partner, vän eller kollega för att göra träningen ännu roligare.
Om du känner igen dig i den här beskrivningen har du antagligen funderat på personlig träning. Men du kanske inte har tagit steget eftersom du är osäker på om du behöver få ett helt individuellt fokus.

Personlig träning tillsammans

Vi på Uppsala Träningsstudio förstår! Du behöver någon som sätter ihop ett GRYMT program och någon som ser till att du utför din träning på ett säkert och effektivt sätt. Om du är van att träna kanske du inte behöver individuell personlig träning, om du inte har några specifika problem. Precis som du går till en frisör för att fixa håret, och en revisor för att ta hjälp med din deklaration, behöver du också en tränare som kan designa, coacha och ständigt utvärdera och uppgradera dina träningsprogram.

Allt detta är anledningen till att vi har skapat semi-privat träning med riktigt effektiv programmering, för att kunna ge dig det individualiserade som du får vid individuell PT, samtidigt som du får glädjen och energin av att träna tillsammans med någon annan. 

Om du/ni är redo att ta steget, kontakta oss via formuläret nedan, så återkommer vi med mer information samt aktuella priser.